Chardonney 2012

14,50 CHF each
13,50 CHF per unit for buying at least 6
12,00 CHF per unit for buying at least 600
Weight: 0.75 kg
Width: 7.6 cm
Length: 7.6 cm
Height: 30 cm


+

EAN code: 7640169650307

Chardonnay
Chardonnay wine of “Albatros” is a high quality white wine of favouable geographical origin from Rahovec vineyards. The wine has golden colour in green nuance a bit, a kind, tender, and harmonized taste. Preferably to be consumed at a temp. 10 – 12C, with salad, white meat, seafood, and tropical fruit.


Shardonnay
Vera Chardonnay “Albatros”, është verë e kualite␣t të lartë me prejardhje të mbrojtur gjeografike prej vreshtave të Rahovecit. Vera ka ngjyrë të artë me nuancë të gjelbërt, me shije të këndshme, të butë e të harmonizuar. Preferohet të konsumohet në temperaturë prej 10 – 12 C, ndërsa kombinohet shumë mirë me sallatë, mish të bardhë, mish peshku dhe fruta të detit.

Region of production: Drenoc village, Rahovec, Kosovo Vintage year: 2012; Alcohol: 14.0 % v/v; weight: 0.9922 g/cm3; Extract: 26.16 g/lit; General acid: 5.3 g/lit; Volatile acid: 0.36 g/lit; Free SO2: 22 mg/l; General SO2: 118 mg/l; Ph: 3.48; Sugar: --

Brand URL : www.vin-albatros.com