Cabernet Sauvignon 2015

12,50 CHF each
11,50 CHF per unit for buying at least 6
10,00 CHF per unit for buying at least 600
Weight: 0.75 kg
Width: 7.6 cm
Length: 7.6 cm
Height: 30 cm


+

EAN code: 764016950093

Cabernet Sauvignon
A high quality red dry wine from Rahovec area vineyards, with a high quality and well known geographical origin. Characterized with expressed dark jewel color, crystal purity and tender aroma, with harmonious and refreshing taste It should be consumed at 18-20 C, with meat and cheese.


Cabernet Sauvignon
Verë e kuqe e thatë prodhuar nga vreshtat e Rahovecit, me kualitet të lartë dhe origjinë të njohur gjeografike. Karakterizohet me nuanca të theksuara ngjyrë margaritari,
kthjellësi kristalore dhe ka aromë të butë, shije freskuese harmonike dhe e pijshme. Duhet të konsumohet në temperaturë 18-20 C, me mish e djath.

Region of production: Drenoc village, Rahovec, Kosovo Vintage year: 2015; Alcohol: 14 % v/v; weight: 0.9928 g/cm3; Extract: 30.1 g/lit; General acid: 5.1 g/lit; Volatile acid: 0.52 g/lit;
Free SO2: 30 mg/l; General SO2: 96 mg/l; Ph: 3.5; Sugar: –-

Brand URL : www.vin-albatros.com